Team

Anne Salling Larsen
Partner


Anne, som er indehaver af Smartunit, er uddannet cand.scient. i human ernæring og som sygeplejerske. Hun arbejder som sygeplejerske på en hjerteafdeling og har arbejdet med hjertepatienter i 14 år. Anne er administrerende direktør i virksomheden. Hun sparrer løbende med Ronni, etablerer kontakten til diverse relevante personer, holder styr på aftaler, udvikler det skriftlige materiale til brug i firmaet, holder styr på økonomien mm. Anne er qua sit arbejde og sine uddannelser god til skriftlig og mundtlig formidling og qua sine personlige egenskaber og erfaring god til at have det forkromede overblik, have styr på aftaler og koordinere med vigtige aktører. Derudover har Anne store menneskelige egenskaber, som kommer vores kunder til gavn.

Ronni Jonsson
Partner


Ronni, som er opfinderen af enheden, har været selvstændig håndværker igennem 20 år. Han har arbejdet med mange forskellige opgaver og materialer – fra restaurering af huse til større designmæssige tømrer/snedkeropgaver. Ingen praktiske opgaver har været en hindring for Ronni, da han med stor entusiasme kaster sig ud i nye faglige udfordringer. Han har udøvet håndværk inden for såvel maler-, murer-, tømrer- og snedkerfaget, og de 20 år har givet ham et indgående kendskab til såvel den håndværksmæssige faglighed som materialer. Dette kombineret med en stor interesse for design. Ronni går ikke på kompromis med kvaliteten og udseendet, hvilket i den grad altid har været afspejlet i hans arbejde som selvstændig håndværker og også i vores produkt.

Vi har hver vores kompetencer både fagligt og personligt, hvilket kun er en fordel ift. vores samarbejde og har udnyttet det mange gange. Bl.a. har vi igennem de sidste fem år sammen udviklet vores produkt og opstartet vores firma. Til dags dato den nok mest udfordrende men også mest spændende rejse sammen.


Nina Uller

Partner hos DEX cph

Nina, tidligere linjeofficer, prodekan ved Forsvarsakademiet og har mange års erfaring fra nationale og internationale ledende stillinger og som entreprenør. Nina er herudover Master i Organisationspsykologi og har fungeret som trusted advisor på executive plan siden 2007. Hun er mentor på CBS GoGrow og arbejder i diverse advisory boards.

 

Advisory board


The Camp, kontorfællesskab i Ballerup, et co-working space for startups

 

DEX Cph, Hilde Seglem og Nina Uller