Smartunit blev grundlagt i september 2020 af Anne Salling Larsen og Ronni Jonsson med baggrund i udviklingen af et hologram i en enhed siden januar 2017. Enheden kan vise 3D billeder/ videoer ud fra 2D billeder/ videoer, der vises på en skærm, f.eks. en computer, tablet eller mobil. Det er en helt ny og unik måde, hvorpå producenter kan vise deres fysiske emner/produkter i 3D.

Drivkraften i forhold til udviklingen af enheden var at skabe noget nyt med afsæt i kreativitet og en høj håndværksmæssig faglighed og kunnen. I første omgang havde vi et bestemt bord i tankerne, hvor der skulle ske noget unikt inde i midten af bordet. Vi designede et sofabord og gennem teknisk interesse studerede vi 3D-billedteknik og hologram og fandt, at de fleste eksisterende løsninger var dels meget begrænsede i brugsværdi (kunne kun ses fra bestemte vinkler), og dels for komplekse rent teknisk med krav til specialist viden for at kunne skabe nye billeder. Endvidere gennem vores brede indsigt i mange forskellige materialer, herunder glas og spejle, og evne til at kombinere teknisk indsigt med håndværksmæssig fremstilling af prototyper, havde vi i 2020 udviklet en enhed, der kunne bygges ind i en flade og ved hjælp af en helt ny opfindelse fremstille 3D billeder/ videoer ud fra 2D billeder/ videoer via input fra en digital skærm.

Enheden kan placeres i midten af sofabordet men kan også bruges selvstændigt.

I oktober 2021 opnåede vi patent på vores enhed

Værdisæt


- Kreativitet
Du får kreative løsninger ved hjælp af ihærdighed, grundighed, nysgerrighed og opfindsomhed med baggrund i dine ønsker og behov

- Faglighed
Du får leveret et produkt af høj kvalitet med baggrund i et indgående kendskab til og erfaring i håndværksfaget 

- Nyskabende
Du får leveret et produkt med wow effekt og nyhedsværdi, så du kan skille sig ud fra mængden

- Serviceorienteret
Du får den bedste service lige fra den første kontakt til efter handlen er afsluttet